top of page

Institut Moderní láska na Národní 11

Institut Moderní láska v Praze na Národní.


Začátkem letošního roku jsem byla oslovena Markétou Šetinovou s nabídkou terapeutické spolupráce. Markéta je moc zajímavá mladá žena, která se věnuje vztahům a “dělá do lásky”. Ze spolupráce mám radost jednak kvůli samotné Markétě, ale i kvůli jejímu profesnímu zaměření na lásku, seznamování a různé formy vztahů. Radost mám také z toho důvodu, že terapie probíhají v krásných nových prostorách na Národní.

Kousek od Národního divadla, mezi dvěma kavárnami (Slavie a Národní kavárna) vás přivítá světlý vzdušný interiér, kde se budete cítit moc dobře. Tak se cítím já, ale i klienti, kteří tam s námi pobývají.

Místo dostalo název Institut Moderní láska. Jak název napovídá, Institut je zaměřený na lásku - seznamování, sexualitu, vztahy obecně i na alternativní přístupy ke vztahům. Je nám společná víra v to, že v lásce se může každý zlepšovat.


Jsme na Národní teprve krátce, ale můžete se objednat na individuální i párové terapie. Zatím mám volnou kapacitu. Zde je k dispozici kalendář . Více na: https://www.institutmodernilaska.cz


Zároveň vás zvu na webinář Markéty o (ne)monogamii 23. března od 19 hod. Bude o věrnosti a proč je pro nás všechny tak důležitá. Webinář je vhodný pro všechny, které zajímají otevřené vztahy, ale i pro ty, kteří trvají na monogamii a chtějí porozumět důvodům, proč to tak mají.

V případě zájmu více informací zde: https://www.institutmodernilaska.cz/webinar


A nakonec malá ochutnávka z Markétina rozhovoru v Rádiu Wave zde:





154 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page